keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Yllätyksiä lukijoille!

Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivatkin, että banneri on muuttunut jälleen. Tällä kertaa se on pysyvämpi, hienosäädin tuota varmasti ainakin 3 tuntia ja nyt olen lopputulokseenkin suhteellisen tyytyväinen. Saa kertoa mielipiteitä!  Blogin ulkoasukin kokee pikkuhiljaa muutosta syksyisempiin sävyihin, ja kun on tässä aikaa niin päivityksen kautta esille tulee sivut minusta sekä Artusta.

Minulla on nyt melkeinpä kokonaan Arttu-vapaa viikko, sillä se saa viettää vielä viimeisen kesälomaviikon ja suurimmaksi osaksi vain lomailla, niin päätin keksiä nyt vähän muuta kivaa teille lukijoille! Tällä viikolla on tulossa kaikkea muuta hauskaa, eikä kaikki niin hevosiin liittyvääkään. Ajatus lähti siitä, että tänään kirjautuessani taas muutaman päivän tauon jälkeen bloggeriin huomasin lukijalistallani kökkivän 55 ihanaa lukijaa. Tajusin, että teitä vartenhan minä myös osaltani tätä blogia kirjoitan joten tässä on tämän viikon ensimmäinen erilainen postaus, johon te voitte osallistua, ja josta te voitte...

...voittaa  itsellenne bannerin! 


Seuraa ohjeet! Ideana siis linkittää oma/omat blogisi tähän postaukseen! Genre voi olla ihan mikä tahansa heppablogeista lifestyleen. Tähän voivat osallistua kaikki, ei tarvitse olla blogini rekisteröitynyt lukija! Tässä vielä ihan pienimuotoiset ohjeet kuinka osallistua:

1. Blogisi nimi ja osoite
2. Kerro muutamalla/parilla lauseella blogistasi.

Linkitettyjen blogien määrästä riippuen julkaisen erilliseen postaukseen 3-5 mielestäni parasta/hienointa blogia. Tarkoituksenani olisi myös etsiä lisää luettavaa, joten nyt teillä lukijoilla olisi oiva tilaisuus esitellä minulle oma bloginne! Sitten siihen, kuinka voitan itselleni bannerin?

3. Kerro linkityksen ohalla muutamalla lauseella, miksi luet blogiani? Sekä kehitysehdotuksia! Mikä hyvää, mikä huonoa - miten saisi vielä mielenkiintoisemman/mukavamman luettavan? Paras kommentti palkitaan oman maun mukaan toivotulla bannerilla!

Eikun linkkailemaan!

10 kommenttia:

  1. 1. Kappas Keppanaa, http://kappas-keppana.blogspot.fi/

    2. Blogi kertoo 14 vuotiaan tytön elämästä kahden koiran, hevosen ja kameran kanssa.

    3. Luen blogiasi koska kirjoitat hyvää tekstiä ja sinulla on siistejä kuvia. Kehitysideana olisi vähän nopeampi postaustahti! Jos tähän saa toivoa postauksia, niin olisi tosi kiva joku videopostaus, myday tms. (:

    VastaaPoista
  2. Jennyn kisa ja ratsastusblogi.

    http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

    Miksi luen blogiasi?

    Yksinkertaisesti siksi kun mä haluan lukea sun ja Artun edistymisestä. ^ ^ ja mä saan aina välillä inspiksen sun teksteisltä. ^ ^

    VastaaPoista
  3. http://timanttilinna.blogspot.fi
    Dare to Dream

    Blogi kertoo 15-vuotta täyttävän tytön elämästä, joka etsii rinnalleen uutta hevosta treenikaveriksi edellisen hevosen ja samalla hyvän ystävän edesmentyä. Lifestyle blogi jossa vahvasti mukana hevoset ja ratsastus!

    Luen blogiasi, koska se on mielenkiintoinen, laadukkaat kuvat ja ihana ulkoasu kruunaa kaiken. Plussana vielä se että vaikutat todella mukavalta tyypiltä ja Arttu on ihana :)

    VastaaPoista
  4. Se aito ja oikea
    http://eskerinelamaa.blogspot.fi/

    17-vuotias tyttö kirjoittaa blogia harraste mielessä omanhevosen arjesta ja tallin puuhista. Opiskelen toista vuotta hevosenhoitajana, jolloin siitäkin välillä kuulee kuulumiset :)

    Olen ollut lukia jo pitkän aikaa, aiemmin tosin seurasin Donnan kuulumisia. Nyt olenkin löytänyt tieni tänne blogiin ja olenkin tyytyväinen, että löysit itsellesi Artun ja voit jälleen pitää hevosblogia. Blogisi on ihanan hyvän tuulinen, postauksia voisi tulla enemmän (mutta mikä minäkään olen sanomaan, kun omaan blogiini en saa säännöllisesti tekstiä :D) koska niitä on aina mukava lukea. Ihailen tyyliäsi kirjoittaa postauksia ja blogin ulkoasu on edukseen hyvälle blogille!

    VastaaPoista
  5. itmylifenotu.blogspot.fi
    just dance
    lifestyle tyylinen blogi jota kirjottelen 13 vuotias tyttö (:

    VastaaPoista
  6. http://ida-spirit.blogspot.fi/
    Leijonasielu

    14-vuotias tyttö kirjoittelee kuulumisiaan tallilta ja tavallisesta elämästä. Toisinsanoen heppablogi höystettynä lifestylellä ja valokuvauksella.

    Luen blogiasi koska tekstisi ovat mukaansa tempaavia ja kiinnostavia. Lisksi ulkoasu on ihana ja kuvat laadukkaita. Ainoana miinuksena on postaustahti, mutta kunhat postailee laadukasta tekstiä ei se haittaa niin paljoa. Kaikenlisäksi Arttu on super suloinen!:)

    VastaaPoista
  7. www.tulipunainenpippuri.blogspot.fi
    Pilvilinnoissa
    Ravihevosenhoitajaksi opiskelevan 17 - vuotiaan tytön löpinöitä arjestaan yhdessä maailman tärkeimmäksi asiaksi muodostuneesta aasinkorvaisen lämminveritammansa kanssa. Mukana myös pieniä pätkiä opiskelustaan Kiuruvedellä Hingunniemessä.

    Luen blogiasi hyvinkin monesta syystä. Tärkein on se, että olen tuntenut sinut jo pitkään, ja täältä on hyvä lukea teidän kuulumisia, jos ei satuta vähään aikaan yhteyttä pitämään. Jos en tuntisi teikäläistä ollenkaan, olen aika varma että jos blogisi olisin jostain löytänyt olisin myös siinä tapauksessa jäänyt lukemaan. Kirjoitat selkeää ja mukaansatempaavaa tekstiä, jota jaksaa kyllä lukea vaikkei teitä tuntisikaan ja muutenkaan astetta suurempaa kiinnostusta elämäänne ei olisi. Ootte supersuloinen pari ja oon edelleenkin tosi onnellinen sun puolesta! :)
    Kehitettäväähän löytyy aina, joltain pieneltä määrin ja joltain suurelta. Sun blogis kuuluu kyllä aika selkeästi tuohon ensimmäiseksi mainittuun kategoriaan ;) Postauksista näkee selkeästi, että kulutat niihin aikaa enemmän kuin pränttäät nopeasti tekstin ja muutaman kuvasen ja julkaiset. Jaksat muokata kuvia ja laittaa niitä järkevään järjestykseen, plussana tietysti - funnypics ja Artun sanoin postaukset antavat aina lisämaustetta! Myöskin ulkoasu on kunnossa taustan ja bannerin puolesta! Ja tietty se, että olet mahtava tapaus jo siltäkin osin, että jaksat auttaa tarvittaessa osaamattomia (mukaanluettuna itseni;) ulkoasun teossa.
    Pieneksi kehitykseksi voisi tietysti olla postausvälit. Ei meinaa oikeen paikoillaan pysyä kun odottaa jo seuraavaa ;) Tietty jokaisella oma elämä ja ymmärrettäväähän on että muutakin menoa on kuin koneella istuminen. Joku oli kanssa toivonut joitain postauksia, ja jos tähän saa tosiaan sellaisia toivoa niin myday - olis kyllä aika hyvä ehdotus. Myöskin oon (en kyllä yhtään tajua miksi) kuollakseni kiinnostunut muiden varusteista, en kyllä arvostellakseni vaan niistä saa itsellekin ostovinkkejä, joten toivon myös varustepostausta - videolla kaikkein paras, eikö ;)

    Jep, ylistämiseksi meni (taas) muttakun ei sun blogista oikein keksi mitään kehitettävää! :) Ja mukavaluettava se on nytkin, et voi saada paremmaksi enää kun on jo hyvä!

    VastaaPoista
  8. http://jennanhevosharraastus.blogspot.fi/
    Vain elämää
    Blogi kertoo 13 - vuotiaan tytön ja 8 - vuotiaan läikikkään ruunan elämästä. Tavoitteena meillä on opettaa ammattilaisten kanssa ruunasta kouluhevonen, jonka kanssa voisi käydä edes joskus kilpa kentällä pyörähtämässä. Alkua on kuitenkin hidastanut ruunan epävarmuus ihmisiin, mutta onneksi nykyisin tuo asia alkaa näyttämään jo vihreää valoa.


    Blogisi olen seuraillut jo pitkät ajat. Aloitin lukemisen silloin kun kirjoittelit vielä Donnasta. Aina ovat kuulumisesi kiinnostaneet, sillä osaat kertoa asiat jotenkin erittäin mielenkiintoisella tavalla, eikä teksteihisi ikinä kyllästy. Yleisesti kun en meinaa aina jaksaa lukea tuuppailu postauksia sinun kirjoittamasi en voisi jättää yhtään postausta väliin.
    Mitä sitten blogin ulkoasuun tulee. Huomaa, että olet panostanut siihen. Et ole vain tehnyt parin minuutin pika banenria tai valinnut bloggerin omaa taustaa vaan olet käyttänyt tähän oikeasti aikaa. Ulkoasu onkin niin hieno, että oikein kateeksi käy. Ainut mikä ehkkä ihan himpun häiritsee on teksteissä olevat varjot. Ne tekevät teksteistä jotenkin himpun suttuiset (?) Varjot olisivat ehkä enemmän mieleeni, jos ne olisivat asteen vaaleampia.
    Kuvat ovat aivan ihania ja uuden järkkärin myötä on myös niiden laatu parantunut reippaasti. On myös mukava kun kuvia on paljon.
    Sitten kun pitäisi jotain rakentavaa kertoa niin ainoana mieleen tulee puuttuvat esittelysivut. Ne olisivat paljon plussaa varsinkin uusille lukijoille ja muutenkin blogissasi vierailijoille.

    VastaaPoista
  9. http://jussilaa.blogspot.fi/
    Kaisa-Maria Jussila

    Blogi kertoo 17-vuotiaan tytön elämästä käyden ratsastuskoululla ("oma" projekti saikulla). tasan kahden viikon kuluttua tämä tyttö hyppää lentokoneeseen ja viettää vaihto-oppilasvuoden texasissa, hevostilalla.

    Blogiasi olen lukenut jo pitkän ajan ja mielestäni on hienoa miten välität Artusta sekä teksteissä tulee esiin omat tunteesi kirjoitukseen. Ulkoasut ovat myös olleet aina plusssaa :)

    VastaaPoista
  10. My Animal Life & animaaal.blogspot.fi

    Blogissa kerron arkisista heppailuista sekä hoitoponistani/liikutettavastani yksäritallilla. Ratsastan myös ihan ratsastuskoululla. Mukaan saattaa myös silloin tällöin eksyä lifestyleä!

    Luen blogiasi, sillä teidän menot kiinnostaa ! Olette niin mahtava pari ja kehitytte hyvin nopeasti:) Bannerit on aina niin hienoja.
    Kuvia saisi olla vieläkin enemmän ! :D

    VastaaPoista